A helyszín
1

2020-ban újabb mérföldkőhöz érkeztünk, hiszen már itt volt az ideje egy kis megújulásnak, frissítésnek. Lázasan dolgoztunk, hogy kívül-belül megújulva, de a meglévő szilárd alapokra építkezve a mai igényeknek megfelelő, harmonikus környezetet létrehozva álljunk a nagybetűs vendéglátás szolgálatába.

kEzdetek
1

A Hotel König Restaurant & Café 2006-ban nyitotta meg kapuit Nagykanizsán, étterme azóta is színvonalas rendezvényeknek, baráti beszélgetéseknek és jóllakott ebédidőknek nyújt ideális színteret.

Az alapanyagok
1

Az vagy, amit megeszel! Ennek szellemében igyekszünk a helyben beszerezhető alapanyagokat és a lehetőségekhez mérten, mindenből a legkiválóbbat választani, szenvedéllyel főzni. Így ami a tányérra kerül, az mind szeretettel készül!

konyhánk
1

Hagyományos konyhatechnológiai megoldások mellett maradtunk, egy kis csavarral fűszerezve. A szokásos recepteket szokatlan köntösbe bújtatjuk, a felhasznált alapanyagok különleges kominációjával, sok-sok aprólékos kísérletezéssel és gondos teszteléssel olyan kínálat létrehozása a célunk, ami megfelel a 4 csillagos elvárásoknak, mégis többet nyújt annál.

NÉZZ BE HOZZÁNK

1

Várunk szeretettel, legyen szó egy kiadós reggeliről, finom ebédről, könnyű vacsoráról kettesben vagy a barátokkal, szülinapról, ballagásról, esküvőről, házassági évfordulóról, keresztelőről.

 

A König Restaurant & Café Nagykanizsa csapata